Meetthemaker day 7

meetthemaker,day 7, You, tuinhuis, haakwerk, haken, outsite, buiten

Meetthemaker: day 7.
You.

In mijn tuinhuis word ik geïnspireerd door alle kleine en grootse dingen om mij heen; de vogels die zingen, de zon die schijnt, de regendruppels op het dak. Ik tref er  bijzondere mensen. Er hangt een relaxte sfeer en dat is te voelen tijdens de workshops. De cursisten komen tot zichzelf en er onstaan bijzondere, bezielende gesprekken. Ontmoetingen kunnen soms vriendschappen worden en zelfs nieuwe samenwerkingsverbanden opleveren. Mijn tuinhuis was voorheen het reserve atelier van Jeff, een goede vriend en meesterlijk meubelrestaurateur. Toen hij een paar jaar geleden stierf, erfde ik het huisje. De tand des tijds had duidelijk zijn sporen achtergelaten dus we hebben het een en ander opgeknapt. Vervolgens heb ik het gezellig ingericht met meubels en natuurlijk mijn haakwerk.
Als ik over de drempel stap moet ik, zelfs na zoveel jaren, glimlachen en denk ik vaak aan Jeff, die, als hij het van bovenaf kan zien, blij zal zijn dat zijn werkplek zo’n mooi tweede leven heeft gekregen!
Je kunt een kijkje nemen in mijn tuinhuis als je op “mijn verhaal” klikt onder “workshop”.

In my garden house I’m inspired by all the small and big things around me; the birds that sing, the sun that shines, the raindrops on the roof. I meet special people there.There is a relaxed atmosphere and that can be felt during the workshops. The students become themselves and special, inspiring conversations arise. Encounters can sometimes become friendships and even lead to new partnerships. My garden house used to be Jeff’s reserve atelier, he was a good friend and a excellent furniture restorer. When he died a few years ago, I inherited the house. The ravages of time had clearly left its mark, so we have done some
renovation. Then I nicely decorated it with furniture and of course all my crochet work.
When I cross the threshold, even after so many years, I have to smile and often think of Jeff, who, if he can see it from above, will be happy that his workplace has been giving such a beautiful second life!
You can take a peek at my garden house if you click on “my story” under “workshop”.

Meetthemaker 2020: day 7: “You”, March 7.
Marchmeetthemaker.