• Yolande van den Boom, haakworkshops, Eindhoven

Haakles voor beginners en gevorderderden.
Hallo, welkom op mijn site!
Ik ben Yolande van den Boom en ik woon en werk in Eindhoven.
Na mijn afstuderen aan de mode-academie ben ik 10 jaar werkzaam geweest als freelance mode-ontwerpster. Sinds 16 jaar heb ik me toegelegd op het brede scala aan handwerktechnieken waarvan haken mijn specialisatie is geworden.
Naast het geven van haakles voor beginners en gevorderden en breiles aan beginners, ben ik werkzaam als freelance designer en is mijn haakboek  “Haken in Ibiza style”  door Forte uitgegeven (het boek is onder andere verkrijgbaar is bij Bol.com)
Daarnaast heb ik mijn vrije werk dat bestaat uit gehaakte sieraden met zilver en gouddraad (vandenboomvanfransvanpiete.nl)
En als ik nog tijd over heb (komt veel te weinig voor helaas) schrijf ik een stukje op mijn blog
Mijn haakpatronen en haakproducten zijn te koop via de webshop

Vind hier meer info over haakles voor beginners en gevorderderden.

haakles voor beginners en gevorderden, haakworkshop, haaklessen, crochetworkshops, haken
haakles, haakworkshops, Yolande van den Boom, mama en tante anna

Mijn liefde voor het handwerken en textiel in het algemeen is te danken aan mijn moeder en mijn tante. Deze prachtige vrouwen waren voor mij het toonbeeld van aandacht, ambacht, kwaliteit en gezelligheid. En dat is precies waar ik in mijn werk en bij elke haakworkshop naar streef.
De inspiratie voor mijn werk haal ik uit de lieve mensen om mij heen, uit alle kleuren, de natuur, reizen, kunst, de jaargetijden, muziek, stilte en natuurlijk uit het eindeloos uitproberen. Een ding is zeker! Elke dag is te kort voor mij.