Meetthemaker day 6

meetthemaker day 6, tuinhuis, weckpotten, bolletjes garen, bloemen, haken, gehaakt

Meetthemaker day 6.
Reducing waste.

Zelden gooi ik iets wat weg dat ik nog gebruiken kan. Soms geeft dat een lichte ergernis omdat mijn werk- en bergruimte met tijden te klein lijkt te worden:-) Wat echter nooit overvol raakt zijn mijn potten met bolletjes restgaren. Het komt vaak voor dat ik daar toch nog net een stukje van de juiste kleur in terugvind.
Geen verspilling van materialen dus en bovendien hergebruik van mijn tantes weckpotten.

Rarely do I throw something away that I can still use. Sometimes that gives a slight annoyance because my work and storage space seems to become too small over time :-) However, my pots with balls of residual yarn never get overflowing. It is not uncommon that I still find a piece of the right color in it.
So no waste of materials and also the reuse of my aunts preserving jars..

Meetthemaker2020 day 6: “Reducing waste” March 6.
Marchmeetthemaker.
Meetthemaker day 6.