Meetthemaker day 23

meetthemaker day 23,camera, gehaakt, polaroid, bruin, geel,rood, groen, blauw

Meetthemaker day 23.
Photography.

De foto’s voor mijn social media maak ik meestal met mijn telefoon. Gewoon op de keukentafel. Daar is het licht mooi en ik heb er voldoende ruimte om te fotograferen.
Ik vind het ook altijd leuk om tijdens een bijzondere gelegenheid een polaroid te schieten. De professionele fotografie doe ik in samenspraak met mijn man. Ik heb het geluk dat hij van beroep fotograaf is, en goede kijk op de dingen heeft en beschikt over de juiste apparatuur.
Het patroontje van de polaroidcamera is van “descabdello”.

I usually take the photos for my social media with my phone. Just on the kitchen table. There the light is beautiful and I have enough space to take pictures.
I also always enjoy shooting a Polaroid on a special occasion. I do professional photography in consultation with my husband. I am lucky that he is a photographer by profession and has a good view of things and has the right equipment.
The pattern of the polaroid camera is from “descabdello”.

Meetthemaker2020: day 23 “Photography”
Marchmeetthemaker
Meetthemaker day 23