Meetthemaker day 25

meetthemaker day 25, schriftje, haakwerk, haaknaald, garen, katoen, werkbladen

Meetthemaker day 25.
How it’s made.

Het is niet zo moeilijk te bedenken hoe ik dingen maak. Gewoon met een haaknaald en garen natuurlijk. Het is meer de vraag:” Hoe leer ik iedereen haken?”
“Iedereen kan haken” is mijn motto bij elke haakworkshop die ik geef. Ik heb daarvoor een eigen lesmethode ontwikkeld. En dat die werkt is allang bewezen. Behalve mijn gestructureerde lesmethode geef ik veel persoonlijke aandacht en die combinatie maakt het geheel compleet. Ik ga niet verklappen hoe ik mijn lessen in deel of hoe mijn methode eruitziet. Daar kom je pas achter als je bij mij een les komt volgen.

It is not that difficult to imagine how I make things. Just with a crochet hook and yarn of course.
The question is more: “How do I teach everyone to crochet?”
“Everyone can crochet” is my motto in every crochet workshop I give. I have developed my own teaching method for this. And that it works has long been proven. In addition to my structured teaching method, I give a lot of personal attention and that combination makes it complete.
I will not reveal how I organize my lessons or what my method looks like. You will only find out when you come to take a lesson with me.

Meetthemaker 2020: day 25 “How it’s made”
Marchmeetthemaker
Meetthemaker day 25