Meetthemaker day 22

Meetthemaker day 22, garen, haaknaalden, schaar, steekmarkeerders, kleur, notitieblik, pen ,katoen, wol

Meetthemaker day 22.
Tools & Materials.

Voor mijn werk heb ik niet veel gereedschap nodig . Een haaknaald, garen en een schaartje. Mijn gereedschap past altijd in mijn tas, dus als ik wil kan ik het overal mee naartoe nemen. Ik kreeg mijn eerste eigen haaknaald van mijn tante, het was al een oude naald, maar ik gebruik hem nog steeds naast mijn andere naalden. Het garen dat ik gebruik verschilt (katoen, lurex, wol, acryl etc.)  Het hangt af wat ik ga maken.

I don’t need a lot of tools for my job. A crochet hook, yarn and a pair of scissors. My tools always fits in my bag, so if I want I can take it anywhere. I got my first own crochet hook from my aunt, it was already an old needle, but I still use it next to my other needles. The yarn I use differs (cotton, lurex, wool, acrylic, etc.) It depends on what I am going to make.

Meetthemaker 2020:  day 20 “Tools & Materials”.
Marchmeetthemaker.
Meetthemaker day 22.