Haakworkshops, eindhoven, haken, haken in Ibizastyle, yolande van den boomDe zon begint te schijnen

De zon begint te schijnen, we kunnen weer naar buiten, een heerlijk gevoel! De afgelopen tijd heeft  in het teken gestaan van het boek wat in Juni in de winkels ligt. Nu dat bijna afgerond is is er weer tijd voor andere projecten. Druk bezig geweest om mijn workshopruimte lenteproof te krijgen en volgens mij is dat wel gelukt.

De lente geeft me altijd veel inspiratie en die deel ik graag met jullie in één van mijn workshops! Ook kun je je nu al inschrijven voor de workshop ‘Haken in Ibiza style’ die ik zal gaan geven als het boek uit is zodat je als een van de eerste een start kunt maken met een prachtige bikinitop of tas kunt maken! Ik hoop jullie te kunnen verwelkomen tijdens één van deze workshops :)