Yolande van den Boom, haakworkshops, haken in IbizastyleHaken in Ibizastyle, binnenkort in de winkel!

Mijn eerste blog over mijn eerste boek! Zoals velen van jullie al weten komt in Juni mijn eerste boek ” Haken in Ibiza style uit’ en het boek begint steeds meer vorm te krijgen. De foto’s zijn uitgezocht, de patronen zijn klaar en de haaknaalden hebben even rust (maar niet voor lang, want er zit al weer een ander leuk project aan te komen!)
We hebben een drukke tijd achter de rug met fotoshoots op verschillende locaties, uitzoeken van de juiste accessoires en natuurlijk met het haken zelf. Heel fijn om te ervaren dat het boek nu vorm krijgt!
Het blijft bijzonder om van een patroon op papier een mooie bikinitop of barefoot sandal te creëren en ik ben blij dat ik dit dadelijk met jullie kan gaan delen. In het boek staan verschillende patronen die geschikt zijn voor zowel  de beginnende haker  als de gevorderde haker van armband tot rokje . Alles voor een geweldige ibiza outfit. Klaar voor de zon en voor de lange warme zomeravonden.
Ik hou jullie via deze blog op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en leuke kortings- en winacties!