Meetthemaker day 9

 

 

meetthemaker, day 9, notitieboekjes, notebooks, crochet, design, working space

Meetthemaker: day 9.
Rough / mock up.

Soms zit je gewoon op een terrasje met een lekkere espresso en schiet er een fantastisch idee door je hoofd. Op die momenten pak ik er mijn ontwerpboekje bij, ik heb dat altijd  in mijn tas zitten. Ik maak een snelle schets of aantekening. Soms zit het idee weken opgeborgen in mijn boekje en soms werk ik het thuis zo snel mogelijk uit. Ik heb in de loop der jaren een hele verzameling werkboekjes in mijn kast staan waar ik met plezier in blader en nog regelmatig inspiratie uit put.

Sometimes you’re having a delicious espresso on a terrace when suddenly a fantastic idea pops up in your mind. At those moments I pick up my design booklet, wich I always carry with me. I make a quick sketch or note. Sometimes the idea is stored away in my book for weeks and sometimes I work it out at home as quickly as possible. Over the years I have  a whole collection of booklets on my shelf. I look into it with pleasure and still get inspired by it.

Meetthemaker 2020: day 9: “Rough / mock up” March 9.
Marchmeetthemaker.