Meetthemaker day 30

Meetthemaker day 30, pannenlap, bloemen, vaasje, blaadje, gehaakt, kleurig

Meetthemaker day 30.
Work life balance.

De balans tussen mijn werk en mijn leven is eigenlijk heel simpel. Ik hou van het werk dat ik doe en het is onlosmakelijk verbonden met hoe ik leef. Ik zie mezelf niet als een workaholic, maar ik vind het erg leuk om te werken. Als kind was ik al een bezige bij. Ik was altijd aan het spelen en op weg om nieuwe dingen te ontdekken die ik kon gaan doen. Ik vind het niet erg om meerdere ballen in de lucht te houden. Eerlijk gezegd houd ik van de druk die er soms mee gepaard gaat.Wat ik af en toe lastig vind, maar wat ik niet kan veranderen in het hele werk privé balans verhaal is … tijd. Mijn dagen zijn altijd te kort!

The balance between my work and my life is actually very simple. I love the work I do and it is inextricably linked to how I live. I don’t see myself as a workaholic, but I really enjoy working. As a child I was already a busy bee. I was always playing around and on my way to discover new things to do.. I don’t mind keeping several balls in the air. Frankly, I like the pressure that sometimes comes with it.
What I find difficult, but what I cannot change in the whole work-life balance story is … time. My days are always too short!

Meetthemaker 2020: day 30 “Work life balance”
Marchmeetthemaker
Meetthemaker day 30