Meetthemaker day 29

meetthemaker day 29, dromenvanger, mandala, framework, indianen, veren, kralen, hout, leer, gehaakt, decoratie, interieur, muurdecoratie, katoen, stok

Meetthemaker day 29.
Self promotion.

Vandaag wil ik graag mijn dromenvangers onder de aandacht brengen. Als kind heb ik altijd een dromenvanger op mijn slaapkamer gehad. Het was een kleintje met bruin, blauw, groen, rood, geel en wit.
De legende zegt, dat zodra je hem boven je bed hangt hij ervoor zorgt dat je tijdens de slaap geen nare dromen krijgt. De mooie dromen glijden erdoor, de nare dromen worden gevangen. Daarom is een dromenvanger extra bijzonder om cadeau te geven! Je geeft / wenst iemand een fijne nachtrust toe. En dat mijn patroon daarvoor gebruikt wordt, geeft mij ook weer een fijne gedachte.
Daarnaast is en blijft een handgemaakte dromenvanger een mooie decoratie voor boven je bed, in je huiskamer of buiten op het terras.
Zoals je ziet op de foto heb ik ze simpel en strak gehouden, als een mandala. Je kunt ze natuurlijk ook versieren met bijvoorbeeld kralen en veren. Als basis heb ik een metalen ring gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook wilgenhout of een hoepel gebruiken.

In mijn webshop vind je de haakpatronen van deze dromenvangers. De prijs varieert van € 1,00 tot en met  € 6,00. Voor de patronen klik hier
Vind je het leuk om een (dromenvanger) haakworkshop  te volgen, welke weer na de Corona-crisis van start gaat, meld je dan aan met een PM.

Meetthemaker 2020: day 29 “Self promotion”
Marchmeetthemaker
Meetthemaker day 29