Meetthemaker day 16

meettehmaker day 16, dommel, natuur, bomen, riviertje, vieuw

Meetthemaker day 16.
Self care.

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Ik houd van mijn tuin en ik houd van de plek waar ik woon. Vlakbij het centrum, het centraal station en aan het riviertje de Dommel. Als ik er even snel uit wil loop ik door de voordeur het groen in. De natuur geeft me rust, ruimte, ik verwonder me altijd weer van zijn kracht en schoonheid. Als ik vertier wil loop ik door de achterdeur via de tuin de stad in. Ik heb het beste van beide werelden op loopafstand.

I love to be outside. I love my garden and I love the place where I live. Nearby the center, the Central Station and on the river the “Dommel”. If I want to get out quickly I walk through the front door into the green. Nature gives me peace, space, I’m always amazed by it’s strength and beauty. When I want to have fun I walk through the back door into the city. I have the best of both worlds within walking distance.

Meetthemaker 2020: day 16. “Self care”.
Marchmeetthemaker.