HAKEN IN IBIZASTYLE

Auteur: Yolande van den Boom
Verkrijgbaar bij de boekhandels, Forte Creatief en bij Bol.com
Ontwerpen: Yolande van den Boom
Fotografie: Hans van Asch
Uitgever: Forte Creatief

Softcover, 72 pagina’s
ISBN: 978 94 6250 143 0

Haken in Inbiza style, yolande van den Boom, haakworkshops, Eindhoven

Wat een heerlijk gevoel, die eerste zonnestralen op mijn gezicht. Met een beetje fantasie voelt dit waterige voorjaarszonnetje aan als een Spaanse nazomer. Het is lente, de dagen worden langer, de bloemen komen op en de bomen worden groen. Keer op keer beleef ik een geluksmomentje wanneer ik het prille leven om me heen zie ontspruiten.En het leuke is, dat ik de hele winter dit zomerse beeld voor ogen heb gehad tijdens het maken van mijn boek ‘HAKEN IN IBIZA STYLE’.

Ibiza, het levendige eiland met de intieme strandjes, de gastvrije, veelzijdige mensen, mooie natuur, leuke restaurants en hippe clubs, is de bron van inspiratie geweest voor een collectie supergave haakitems. Een halfjaar lang heb ik er dag en nacht aan gewerkt. Niet alleen met het ontwerpen en maken van de items, maar ook met het uitschrijven en
uittekenen van de haakpatronen. Alle facetten ervan waren leuk en leerzaam.

Si, het was wel een beetje apart om een boek over Ibiza te maken, terwijl ik thuis met de haaknaald achter de computer bij de kerstboom zat. Maar met de verwarming op 21, lounge-muziek op de achtergrond, leuke kleurtjes garen, schelpen en kralen, lukte het me toch aardig om in de Ibiza-sfeer te blijven. En het resultaat mag er zijn! Een hippe, veelzijdige collectie haakitems in Ibiza style.

Ik wens iedereen veel zonnige haakmomenten toe.

Yolande