Barbie-winter-wit

Barbie verveelt nooit…

Kun jij je ook nog herinneren, dat je uren met je Barbies zat te spelen? Aan- en uitkleden, haren kammen én wassen. Dat laatste was een fiasco want de haren waren voorgoed verpest. En dan had je natuurlijk de make-up… gewoon een viltstiftje op oogleden, lippen en nagels, waar je dan meteen spijt van had, omdat het toch echt niet was geworden wat je ervan had verwacht. En eraf halen ging niet meer!
Uren heb ik ermee doorgebracht, in mijn eentje of met een vriendinnetje.
En hoe blij was ik als ik ‘s ochtends beneden kwam en mijn moeder had weer eens een superschattig nieuw setje gehaakt óf gebreid (naaien vond ze namelijk veel te friemelig).
Helaas kwam ik tot de conclusie dat al mijn Barbies, die ik zorgvuldig op zolder opgeborgen had in een speciaal daarvoor bestemd koffertje, na de verhuizing allemaal weg waren.
Maar niet getreurd….. mijn nichtje van zeven is een superfan, evenals haar vriendinnetjes. Nu haak ik er dus zelf stevig op los.

Voor alle kinderen, moeders, oma’s, tantes, buurvrouwen etc. die Barbie een warm hart toedragen, lanceer ik op 23 oktober het eerste couture patroon uit een serie van vier.
Het eerste haakpatroon is een “starter” om er even in te komen en is vanaf 23 oktober vanaf 12:00 uur voor € 2,50 te downloaden via mijn webwinkel www.hakeninibizastyle.nl

Wees er snel bij, want elk patroon is maar zeven dagen online.
Het tweede patroon verschijnt 30 oktober vanaf 12:00 uur
Het derde patroon 6 november vanaf 12:00 uur
Het vierde patroon 13 november vanaf 12:00 uur

Zo kun je op je gemak voor het grote 5 december feest al het een en ander klaar hebben en zal Barbie er met Kerst, Oud & Nieuw en op wintersport weer stralend uitzien in een van haar sublieme outfits.

Word vriend op facebook en blijf op de hoogte!