vlindermeisje haken

vlindermeisje haken, butterfly girl crochetpattern, haakpatroon, vlinders haken, jurkje haken, netje haken, bloemtje haken

Vlindermeisje haken
Lentekriebels……Ik word altijd zo blij van het mooie lenteweer! Het zonnetje dat schijnt, de vogeltjes die zingen, de bijtjes die zoemen, de heldere regendroppen en de vlindertje die stoeien. Het zijn de kleine, grootse dingen die mij gelukkig maken.
Als kind rende ik al achter de vlinders aan wat me het gevoel van ultieme vrijheid gaf. Het was dan ook heel vanzelfsprekend voor me om dat gevoel te vertalen naar dit super schattige vlindermeisje.Ik hoop dat jij net zo veel plezier beleefd aan het maken van dit meisje als ik aan het bedenken ervan. Ennuh geniet van vandaag!
Je kunt dit vlindermeisje haken en daarbij bevat  het de haakpatronen van de amigurumi inclusief vlinders, het jurkje,de schoentjes, het bloemenkransje, het vlindernetje en het grondplateau. Klik hier voor het direct te downloaden haakpatroon.

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op insta

Butterflygirl
Spring fever …… The beautiful spring weather always makes me so happy!
The sun that shines, the birds that sing, the bees that hum, the clear rain drops and the butterfly that frolic.
It’s the small, big things that make me happy. As a child I already ran after the butterflies which gave me the feeling of ultimate freedom. It was therefore very natural for me to translate that feeling into this super cute butterflygirl.
I hope you enjoy making this butterflygirl as much as I enjoy making it up.
Ennuh enjoy today!
This pattern contains the crochet patterns of the amigurumi girl including butterflies, dress, shoes, flower wreath, butterfly net and platform. Click here for direct download crochet pattern

It would be fun if you’d follow me on insta