Tiny Projects no.1
Panter

Tiny Projects no.1 Panter dessin haken crochet tunisch

Welkom bij het nieuwe onderdeel van mijn blog “Tiny Projects”, waarbij ik van de kleine, mooie dingen des levens een doe ding maak. Ik houd van alle facetten van het het leven, van alle mooie, leuke dingen en van de minder fijne dingen. Zonder het een niet het andere, zonder het kleine niet het grote.

Vandaag dus “Tiny Projects no.1” panterprint in Tunische haaksteek.
Onlangs zag ik, in de show van Dolce & Gabbana, de panterprint in grote aanwezigheid voorbij komen. Ik ben altijd al fan geweest van (panter)prints en ik moest gelijk denken aan het super coole panterjurkje dat ik droeg toen ik met mijn 20 jaar terugkwam uit de States. Ik had het gekregen van mijn uitbundige vriendin, Patsy, zij was een gepassioneerd verzamelaar van Old School American Clothing en haar appartement puilde uit van de meest uiteenlopende creaties. Serieus…. je kunt het zo gek niet bedenken of Patsy had het. Van hair-do stuff tot té maffe sokken met té gave schoenen, alle kleuren nagellak en make-up. Van zwierige Charleston jurkjes tot high class Fifties Ballroom dresses. Met Patsy in mijn herinnering begin ik aan mijn eerste ontwerp voor “TINY PROJECTS”.

Bewaren