Meetthemaker day 13

meetthemaker day 13, tuinhuis, interieur, theeservies

Meetthemaker  day 13.
USP.

Op de vraag wat mijn USP (unique selling point) is moest ik wel even nadenken. Ik denk dat er een aantal factoren sowieso meespelen, namelijk: mijn sterke URL, mijn website, de continuïteit van mijn bedrijf. Behalve dat ik een behoorlijke knowhow heb en dat weet dat ook over te brengen in mijn lessen voelen mijn cursisten zich op hun gemak door de relaxte leeromgeving, mijn ongedwongen persoonlijke benadering en mijn flexibiliteit.  Ik lever goede kwaliteit en ben klantgericht. Mijn vrije werk is onderscheidend door het individuele proces en het unieke karakter, het materiaalgebruik en de combinatie van materialen.

When asked what my USP (unique selling point) is, I needed a little time to think about it.I think there are a number of factors involved, namely: my strong URL, my website and the continuity of my company. Besides that I have a lot of know-how and I know how to convey this in my lessons, my students feel at ease because of the relaxed learning environment, my casual personal approach and my flexibility. I deliver good quality and I am customer-oriented. My free work is distinguished by the individual process and the unique character, the use of materials and the combination of materials.

Meetthemaker 2020: day 13. “USP” March 13.
Marchmeetthemaker.
Meetthemaker  day 13.